RESERVEREN

WELKOM IN HAVANA

Havana is in verband met de huidige maatregelen, momenteel elke dag geopend van 11.30u tot 20.00u.

Wil je zeker zijn van een tafeltje binnen? Reserveer dan snel!

We volgen de richtlijnen van het RIVM en het protocol van Koninklijke Horeca Nederland.

In verband met de nieuwe Corona regels die op zaterdag 25 september in zijn gegaan, moeten we iedereen naar het coronatoegangsbewijs (Corona check app, vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs die niet ouder dan 24 uur is) vragen.

Het maken van een reservering (voor binnen) is aan te raden.

Wil je reserveren voor buiten op het terras?
Alle tafels op ons terras zijn op vrije inloop. RESERVEREN VOOR HET TERRAS KAN ALLEEN TER PLEKKE, dus kom gezellig langs en kijk of er een plekje vrij is. Indien er plaats is zal een van onze medewerkers je van een plaatsje voorzien.

Om het aantal reserveringen in de hand te kunnen houden, is het is tijdelijk alleen mogelijk om telefonisch, via de mail: info@havana-tilburg.nl of via onderstaande contactformulier te reserveren.
Wanneer je voor de reserveringsaanvraag gebruikt maakt van onderstaande contactformulier of via de mail, verzoeken we je dit minimaal 48u van te voren te doen.

EEN RESERVERINGSAANVRAAG VIA DE MAIL EN VIA HET CONTACTFORMULIER, IS PAS DEFINITIEF WANNEER JE EEN BEVESTIGING PER MAIL VAN ONS ONTVANGEN HEBT.

EEN VEILIG BEZOEK

  • Bij aankomst dienen onze gasten eerst hun handen te desinfecteren. Havana heeft altijd voldoende desinfectiemiddelen ter beschikking.
  • Wij houden in het restaurant en op het terras (waar mogelijk) 1,5 meter afstand.
  • Volg altijd de instructies van het personeel op.
  • Volg altijd de aangegeven routing in het restaurant.
  • Raak alleen aan wat noodzakelijk is.
  • Betaal bij voorkeur (contactloos) met pin.
    Als u alleen over contant geld beschikt, wissel dan het geld uit zonder handcontact.

Ben je ziek?

Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.

Heb je ook koorts en/of last van benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als je 24 uur lang geen klachten hebt, mag je weer naar buiten en ben je van harte welkom in ons restaurant.

Heb je reeds een reservering geplaatst, maar heb je toch klachten, zoals niezen, keelpijn, loopneus, koorts of hoesten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan verzetten wij de reservering.

Indien er tijdens het verblijf bij Havana toch klachten blijken te zijn, zijn wij helaas genoodzaakt om te weigeren en je te verzoeken om een andere keer terug te komen.

Dit doen wij uiteraard liever niet, vandaar het vriendelijke verzoek om hier zelf de verantwoordelijkheid in te nemen.

TOT SLOT

Heb je vragen? Gebruik dan onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wij wensen je alvast een prettig en veilig bezoek aan Havana.

Liefs Team-Havana!

Reserveer of stuur bericht