Reserveren

Beste HAVANA-gasten,

Na 6 lange maanden dicht te zijn geweest, mogen wij vanaf 28 april eindelijk weer gasten ontvangen op ons terras. Geheel volgens de richtlijnen, is ons terras vanaf de 28ste dagelijks geopend van 12.00u tot 18.00u.

Alle tafels zijn op vrije inloop, dus kom gezellig langs en kijk of er een plekje vrij is. Vooraf reserveren via mail of telefonisch is momenteel helaas niet mogelijk.

Indien je lekker op ons terras wil komen genieten, raden we je aan om gezellig even langs te lopen. Indien er plaats is zal een van onze medewerkers je van een plaatsje voorzien.

 

EEN VEILIG BEZOEK

  • Bij aankomst dienen onze gasten eerst hun handen te desinfecteren. Havana heeft altijd voldoende desinfectiemiddelen ter beschikking.
  • Ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting, zijn wij verplicht om onze gasten te vragen zich te registreren bij binnenkomst.
  • Wij houden in het restaurant en op het terras (waar mogelijk) 1,5 meter afstand.
  • Volg altijd de instructies van het personeel op.
  • Volg altijd de aangegeven routing in het restaurant.
  • Raak alleen aan wat noodzakelijk is.
  • Maximaal 2 personen per tafel, tenzij het gaat om een gezamenlijke huishouding die uit meer personen staat.
  • Betaal bij voorkeur (contactloos) met pin.
    Als u alleen over contant geld beschikt, wissel dan het geld uit zonder handcontact.

Ben je ziek?

Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.

Heb je ook koorts en/of last van benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als je 24 uur lang geen klachten hebt, mag je weer naar buiten en ben je van harte welkom in ons restaurant.

Heb je reeds een reservering geplaatst, maar heb je toch klachten, zoals niezen, keelpijn, loopneus, koorts of hoesten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan verzetten wij de reservering.

Indien er tijdens het verblijf bij Havana toch klachten blijken te zijn, zijn wij helaas genoodzaakt om te weigeren en je te verzoeken om een andere keer terug te komen.

Dit doen wij uiteraard liever niet, vandaar het vriendelijke verzoek om hier zelf de verantwoordelijkheid in te nemen.

TOT SLOT

Heb je vragen? Stuur ons even een mail: info@havana-tilburg.nl of maak gebruik van het contactformulier: https://havana-tilburg.nl/contact.  Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wij wensen je alvast een prettig en veilig bezoek aan Havana.

 

Liefs Team-Havana!