Food & Film

IVM DE HUIDIGE MAATREGELEN IS HET TIJDELIJK HELAAS NIET MOGELIJK OM GEBRUIK TE MAKEN VAN ONS FILM&FOOD ARRANGEMENT

Genieten van een Food & Film menu
Voor slechts € 29,00 krijgt u een 3-gangen menu en kunt u aansluitend naar de Pathé bioscoop aan het Pieter Vreedeplein om heerlijk ontspannen film te kijken. Door deze vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent: FOOD & FILM!

Hoe werkt het?
Het Food & Film menu is alleen verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants en niet bij Pathé zelf. U geeft zowel in het restaurant als bij Pathé vooraf duidelijk aan dat u gebruik wilt maken van het Food & Film menu. U betaalt het volledige menu in het restaurant en u krijgt een voucher* mee voor de film. Let op dat reserveren bij zowel Havana als Pathé gewenst is.

Hoe reserveert u?
U kunt bij Havana reserveren door te bellen met 013-5365324 of via een online reservering op onze website: https://www.havana-tilburg.nl/reserveren . Bij een online reservering dien je dan wel bij de opmerkingen aan te geven, dat het om een Film & food menu gaat.

De bioscoop reserveert u via https://www.pathe.nl/reserveren. Mocht je vragen hebben met betrekking tot reserveren, kan je contact opnemen met https://www.pathe.nl/klantenservice

*de voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor evenementen. De voucher geeft recht op een zaalplaats bij Pathé Tilburg. Voor 3D voorstellingen geldt een toeslag.

Voor € 29,00 een voor-, hoofd- en nagerecht èn een kaartje voor de film!

LET OP: De gemiddelde tijd voor het nuttigen van een 3-gangenmenu, ligt op +/- 2,5 uur. Afhankelijk van de drukte op de avond, kan dit iets langer of iets korter zijn. Houd hier rekening mee, wanneer je na het diner naar de film wilt. Geef bij binnenkomst ook duidelijk aan hoe laat de eventuele film begint, dan proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Het bioscoopkaartje is overigens voor langere tijd geldig, dus het is eventueel ook mogelijk om op een andere dag naar de film te gaan.

 

FILM & FOODMENU 2020

Nacho’s cheddar
Tortillachips overgoten met salsa en cheddar uit de oven.

of

Sopa de tomate
Tomatensoep met kokos en sereh.

of

Steenbrood
Met kruidenboter, aioli of tapenade.

* * * * *

Enchilada pollo
Tortilla, met kip en groenten. Met rijst, guacamole en crème fraîche.

of

H*A*V*A*N*A burger
Brioche brood, little gem sla, tomaat, augurk, Havana-burgersaus en frietjes.
met cheddar en/of bacon

of

Fajitas pollo
Kippendijreepjes, rijst, tortilla’s, cheddar, guacamole en crème fraîche.

of

Ropa vieja
Authentiek Cubaans stoofgerecht met kip, aardappel, chorizo en pruimen. Met rijst en salade.

of

Fajita’s vega
Gemengde groenten. Geserveerd met rijst, tortilla’s, cheddar, guacamole en crème fraîche.

* * * * *

Churros
Met kaneelsuiker.

of

Koffie/cappuccino/thee

€ 29,00
(inclusief Filmticket van Pathé)