Serious Request Fundraiser in Havana

donderdag 18 december 2014 vanaf 18:00 uur.

Serious Request Fundraiser op 18 december in Havana!

Op 18 december organiseren Rode Kruis Studentendesk Tilburg en Awake International (Student Association for World Affairs) in Havana (Tilburg) een feest voor Serious Request! Dit jaar wordt er aandacht gevraagd voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Het Rode Kruis zet zich in voor opvang en herstel van vrouwen met een trauma door seksueel geweld, helpt deze vrouwen het leven op te bouwen, maar vraagt ook bij publiek, politie en strijdkrachten aandacht voor het recht van elk mens, elke vrouw, om zelf te bepalen over het eigen lichaam. Een doel om te steunen dus!

Je kunt onder andere bij Havana je ticket kopen. Voor slechts €5 kun je al een kaartje kopen. Hiermee heb je toegang tot het feest, krijg je een gratis welkomstdrankje én steun je het goede doel! Ook doneer je aan Serious Request met ieder drankje dat je koopt tijdens het feest. 
Er is ook een mogelijkheid om te komen eten: voor €15 serveert Havana een twee-gangendiner, krijg je toegang tot het feest en ook hiermee steun je Serious Request. 

Kom snel naar Havana om alvast een ticket te bemachtigen en het goede doel te steunen.